Universeel Autobedrijf Quik Service Nuenen (Eindhoven - Helmond)
Volvo garage NuenenPeugeot  garage NuenenNissan  garage NuenenFord  garage NuenenCitroen  garage NuenenOpel  garage NuenenMazda  garage NuenenAudi  garage NuenenVolkswagen  garage NuenenRenault  garage NuenenBMW  garage Nuenen
Quik Service Autobedrijf Nuenen

Contactinformatie

Quik Service autobedrijf Nuenen (Eindhoven, Helmond)

Wij zijn specialisten in onderhoud van alle merken auto' s. U kunt bij ons terecht voor onderhoud, reparaties en APK.


Bovag autobedrijf QUIK SERVICE NUENEN is een autobedrijf dat in 1988 werd gevestigd aan de Duyvendijk 7b te Nuenen als eenmanszaak. In de loop der jaren zijn we flink gegroeid en zijn een begrip in de regio geworden voor wat betreft de kwaliteit en service die we leveren bij reparaties

Wij zijn onafhankelijk van automerken en staat u als klant centraal.


Autobedrijf Nuenen | RDW erkend en verkoop. Bovendien blinken wij uit met een no-nonsense benadering die gericht is op een snelle en goede service.

Bovag garantie op auto onderhoud, auto reparatie en Bovag occasions

mobilitetsgarantie cardPechhulp voor
binnen- en buitenland
Met de Mobiliteitsgarantie kunt u altijd rekenen op hulp bij pech onderweg.


Bij onderhoud aan uw nieuwe auto houdt u bij ons gewoon fabrieksgarantie.

Bovag garantie

Tegen vaste en voordelige tarieven voeren wij kleine, tussenliggende en grote controlebeurten uit, inclusief die voor bedrijfswagens tot 3500 kg. Daarvoor beschikken wij onder andere over een aparte ruimte waar roetmetingen aan dieselmotoren verricht kunnen worden.

Bij Quik Service werken technisch hoog opgeleide medewerkers die met de modernste apparatuur storingen razendsnel kunnen traceren en verhelpen. Er wordt uitsluitend van originele onderdelen gebruik gemaakt bij reparaties en het spreekt vanzelf dat we garantie geven op de reparatie en de normale fabrieksgarantie op onderdelen.

Wat betreft de reparatie maken wij met U vooraf een afspraak over de kosten, en als zich daarin wijzigingen voordoen worden die eerst met U besproken.

In overleg is een uitleenauto of uitleen fietsen beschikbaar. Als service aan onze klanten brengen wij U weg, en halen U op als dat beter uitkomt. Bij kleine reparaties kunt U wachten met een lekker kopje koffie.

---------------------------

Vacature: APK Keurmeester

Openingstijden
werkplaats:

Maandag t/m vrijdag
van 08.00 uur tot 17.00 uur.
Zaterdag
van 09.00 uur tot 14.00 uur.

Openingstijden
showroom
:
Maandag t/m vrijdag
van 08.00 uur tot 17.30 uur.
Zaterdag
van 09.00 uur tot 14.00 uur.

BPWalkerVredesteinPirelliMichelinBrinkBridgestoneBosal